ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΒΑΝΕΣΑ

Digital Marketer - Flow and Grow

Η Βανέσα Ματσούκα παρέχει υπηρεσίες Digital Marketing μέσα από την εταιρία της «Flow and Grow». Απευθύνεται σε μικρές/μεσαίες επιχειρήσεις και ελ.επαγγελματίες που τους βοηθάει να απογειώσουν το brand τους. 

Ταυτόχρονα, διοργανώνει events και projects καθώς της αρέσει να φέρνει τους ανθρώπους κοντά. 

Της αρέσει να μαθαίνει διαρκώς καινούρια πράγματα, το πτυχίο της είναι στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (κατεύθυνση Logistics) και το μεταπτυχιακό της στη Διοίκηση Υπηρεσιών (με εξειδίκευση στην Εμπειρία του Πελάτη) από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Πιστεύει πως ένα από τα πιο σημαντικά θέματα που χρειάζεται να προσέξει κανείς στην επιχειρηματικότητα είναι η καλή εμπειρία του πελάτη καθώς βελτιώνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες και καλύπτει τα όποια λειτουργικά προβλήματα υπάρχουν. 

Έχει διοργανώσει μεγάλα festival, events, projects και βοηθάει αρκετές εταιρίες να χτίσουν την στρατηγική τους, να διαφημιστούν και να έχουν την καλύτερη δυνατή διαδικτυακή παρουσία. Τέλος, προσπαθεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να βρουν την ισορροπία στον ψηφιακό κόσμο μέσα από συμβουλές, ιδέες και events του project Digital Detox Experience.