ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Associate Professor, IE Business School Co-Founder and COO, RevApp

Ο Εμμανουήλ Αυγερινός είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στο τμήμα Επιχειρήσεων και Τεχνολογίας στο IE Business School του IE University στη Μαδρίτη, και Co-Founder και COO της εταιρείας RevApp. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, κάτοχος MSc στην Επιχειρησιακή Έρευνα από το Columbia University στη Νέα Υόρκη και Διδακτορικού Διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το University College London στο Λονδίνο.

Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν ανάλυση δεδομένων για επιχειρήσεις στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και επαγγελματικών υπηρεσιών, ανάπτυξη νέων προϊόντων και βελτιστοποίηση. Έχει δημοσιεύσει το έργο του σε πολλά κορυφαία διεθνή περιοδικά της λίστας των Financial Times με τα 50 πιο σημαντικά περιοδικά στον τομέα του Management και έχει υπάρξει ομιλητής σε πολλά κορυφαία διεθνή συνέδρια και πανεπιστήμια. Παράλληλα, έχει διδάξει μαθήματα σχετικά με την ανάλυση δεδομένων και βελτιστοποίηση σε προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς, MBA και διδακτορικούς φοιτητές στο IE Business School, στο London Business School, στο London School of Economics and Political Science, στο University College London και στο Trinity College Dublin.

Στην RevApp είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη του προϊόντος, ενός εργαλείου δυναμικής τιμολόγησης ξενοδοχειακών δωματίων και vacation rentals, καθώς διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στην ανάλυση δεδομένων και στην δημιουργία αντίστοιχων μοντέλων.