ΒΟΕΒΟΔΑ ΜΕΝΙΑ

Board MemberBoard Member, Voevodas & Co SA | Voevodas G. SA

Η Μένια Βοεβόδα γεννήθηκε το 1983 στη Θεσσαλονίκη. Η ίδια είναι δεύτερης γενιάς ξενοδόχος και μέτοχος στις οικογενειακές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Είναι απόφοιτος της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης, κάτοχος πτυχίου του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας, μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Cass Business School στο Λονδίνο και Executive MBA του Strathclyde Business School της Γλασκώβης. Ως Αντιπρόεδρος των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων έχει συμμετάσχει στον στρατηγικό επανασχεδιασμό των προσφερόμενων υπηρεσιών των ξενοδοχείων, οδηγώντας με επιτυχία τη διαδικασία εκσυγχρονισμού και επανατοποθέτησης των επιχειρήσεων στη διεθνή αγορά.

Η ίδια έχει επιπρόσθετα εργαστεί ως Διευθύντρια στο πολυβραβευμένο διεθνώς Katikies Hotel, ναυαρχίδα του ομίλου «Katikies Group». Επιπρόσθετα έχει επιλεγεί από την «Nikki Beach Global» και «Katikies Group» για να ηγηθεί του ανοίγματος του πρώτου resort του brand στη Σαντορίνη. Η Μένια έχει επίσης εργαστεί ως σύμβουλος στο τμήμα ξενοδοχειακών επενδύσεων και ανάπτυξης της εταιρείας HotelBrain Group, έχοντας λάβει μέρος σε σημαντικά επενδυτικά projects καθώς και ως Business Development Director στην εταιρεία Phaedrus Asset Management.

Παράλληλα εργάζεται μαζί με καταξιωμένα διεθνώς στελέχη στη δημιουργία ενός καινοτόμου boutique hotel brand.