ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

Partner – FollowApp Marketing Agency

Ο Οδυσσέας είναι ένας εκ των δύο εταίρων που διευθύνουν την εταιρία FollowApp που εξειδικεύεται στο φαρμακευτικό on-line και off-line marketing. Η εταιρία ιδρύθηκε το 2015 εντοπίζοντας την ανάγκη των φαρμακευτικών εταιριών για υποστήριξη στον αναπτυσσόμενο χώρο του ψηφιακού marketing και έκτοτε παρέχει λύσεις και συμβουλευτική καθοδήγηση σε μεγάλου και μεσαίου μεγέθους πολυεθνικές που δραστηριοποιούνται σε Ελλάδα, Βαλκάνια και Μ. Ανατολή.

Διετέλεσε ανώτερο στέλεχος πολυεθνικών βιο-φαρμακευτικών εταιριών, ξεκινώντας την καριέρα του ως Ιατρικός Επισκέπτης το 2003. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία από ποικίλους ρόλους αυξημένης ευθύνης όπως Πωλήσεων, Marketing, Διοίκησης Ομάδων διαφόρων τύπων, Ανάλυσης Αγορών, Εκπαίδευσης – Αξιολόγησης & Κινητοποίησης Ομάδων Πωλήσεων κλπ.

Απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών με εξειδίκευση στη Γεωπονική Βιοτεχνολογία, κατέχει 2 τίτλους Μεταπτυχιακών, MRes Environmental Molecular Biology από το Πανεπιστήμιο του Ulster (UK) και MBA από την Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ). Είναι certified coach από την Solution Focused και παρέχει pro bono καθοδήγηση και coaching.

Είναι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών.