ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Humand

Το σκυρόδεμα υπήρξε ένα σημαντικό υλικό στην ανάπτυξη του ανθρώπινου πολιτισμού, παρέχοντας ένα ισχυρό και ανθεκτικό οικοδομικό υλικό για διάφορες κατασκευές και έργα υποδομής, ενώ είναι επίσης οικονομικό, ενεργειακά αποδοτικό και φιλικό προς το περιβάλλον. Σήμερα, το μοντέρνο σκυρόδεμα συνδέεται τυπικά με μπρουταλιστικά αστικά τοπία ή εμβληματικά αρχιτεκτονικά σχέδια.

Στόχος του Humand. είναι η δημιουργία χειροποίητων αντικειμένων για το σπίτι ή το γραφείο, κατασκευασμένα από σκυρόδεμα. Από λειτουργικά αντικείμενα όπως φωτιστικά και ρολόγια έως διακοσμητικά είδη όπως σουβέρ, γλάστρες, αγαλματίδια και είδη γραφείου.

Κάθε κομμάτι είναι σχεδιασμένο και χειροποίητο από εμένα, εφαρμόζοντας έναν συνδυασμό παραδοσιακών τεχνικών και σύγχρονων διαδικασιών κατασκευής για να εξασφαλίσω ανθεκτικότητα και διαχρονικότητα. Κανένα κομμάτι δεν είναι απόλυτα ίδιο με κάποιο άλλο, αποκτώντας την δική του ταυτότητα με την πάροδο του χρόνου.
Πιστεύω στη μακροζωία και την ανθεκτικότητα του σκυροδέματος, γι’ αυτό και το χρησιμοποιώ ως το κύριο υλικό κατασκευής. Τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου, φροντίζοντας να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών.

Πρόκειται για μια επιχειρηματική ιδέα που συνεχίζει να εξελίσσεται με σκοπό να δοκιμάσει τα όρια του σκυροδέματος σαν υλικό στο χώρο του design.