Το Seago κάνει το ταξίδι με σκάφος εύκολο και προσβάσιμο για όλους. Μέσω της εφαρμογής μας, συνδέουμε τους ανθρώπους με μεταφορές με σκάφος γρήγορα, ακριβώς όπως η κράτηση ταξί αλλά στο νερό. Ξεκινήσαμε με μια απλή ιδέα: να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να περιηγηθούν στις όμορφες ακτές και τα νησιά της Ελλάδας με λίγα μόνο αγγίγματα στο τηλέφωνό τους.

Η πλατφόρμα μας δεν είναι μόνο για ταξιδιώτες. Είναι επίσης για τοπικούς χειριστές σκαφών. Τους βοηθάμε να αποκτήσουν περισσότερες επιχειρήσεις και να γίνουν μέρος μιας ευρύτερης κοινότητας. Ο κύριος στόχος μας; Να υποστηρίξουμε και να αναπτύξουμε αυτήν την κοινότητα διαδίδοντας τη λέξη μέσω αποτελεσματικού μάρκετινγκ και πάντα βάζοντας λίγο πίσω στο να κάνουμε το Seago ακόμα καλύτερο.

Έχουμε δημιουργήσει σταθερές συνεργασίες στην πορεία και προσπαθούμε πάντα να συνεργαζόμαστε με περισσότερους χειριστές. Το όνειρό μας είναι μεγάλο – να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι σκέφτονται και χρησιμοποιούν τις θαλάσσιες μεταφορές, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο τον κόσμο. Και ενώ είμαστε σε αυτό, θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι η κράτηση μιας βόλτας με σκάφος είναι τόσο συνηθισμένη όσο η κλήση ενός ταξί. Γι’ αυτό είμαστε εδώ, και μόλις ξεκινήσαμε.

Μετάβαση στο περιεχόμενο