ΦΡΑΓΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

Digital Marketing Dynamo, LEMONPIE

Η Μαρία είναι έμπειρη Specialist Digital Marketing, ιδρύτρια του Lemonpie Social Media Branding Agency και επίσημος εκπαιδευτής Knowcrunch. Ήταν επίσημος εκπαιδευτής της Google στην Ελλάδα και έχει συνεργαστεί με εταιρείες στο Λονδίνο, την Ινδία, τις Βρυξέλλες, το Βερολίνο, τη Νορβηγία και το Άμστερνταμ. 

Η Μαρία έχει πτυχίο στα Μαθηματικά από το Πανεπιστήμιο Κρήτης και πτυχίο BA (Hons) Marketing Management από το Πανεπιστήμιο Queen Margaret στο Εδιμβούργο, με ερευνητική εργασία για το πώς τα social media επηρεάζουν την εικόνα του σώματος των γυναικών.

Ξεκίνησε ως βοηθός μέσων κοινωνικής δικτύωσης και κειμενογράφος για μικρές επιχειρήσεις το 2014. συνέχισε ως social media manager στο  Mene & Jo Creative Digital Marketing Agency στα Χανιά -την πατρίδα της- το 2018, για να μετακομίσει τελικά στην Αθήνα το 2019 για να κυνηγήσει το όνειρο της, αυτό του ελεύθερου επαγγελματία. Έκτοτε έχει 42+ ικανοποιημένες εταιρείες, 7+ επιτυχημένα έργα, 170+ ώρες εμπειρίας στη διδασκαλία Digital Marketing και 520+ φοιτητές σε συνεργασία με επιχειρήσεις, οργανισμούς, startups και πρωτοβουλίες, μεταξύ των οποίων το Grow Greek Tourism Online by Google Digital Workshops, OAED/Google Initiative (αξιολόγηση: 4,7/5), Women Do Business NPO, Prince’s Trust International, the Cube Athens, Orange Grove, Techstars Startup Weekend Athens COVID-19, Women Entrepreneurship Week Greece και 100mentors.

Το 2020 η Μαρία ίδρυσε τη Lemonpie, μια ανεξάρτητη εταιρεία Social Media Branding Agency, προσφέροντας 360 Υπηρεσίες Ψηφιακού Μάρκετινγκ σε συνεργασία με 15+ ελεύθερους επαγγελματίες από όλο τον κόσμο, χωρίς προμήθεια! Τέλος, από το 2020 εργάζεται στη chess industry, μια εξειδικευμένη αγορά που την έκανε να ερωτευτεί ακόμα περισσότερο το άθλημά της (είναι 5 φορές πρωταθλήτρια Ελλάδας στο σκάκι), αλλά και με το πώς τα social media μπορούν πραγματικά να εμπνεύσουν τους marketers δημιουργούν περισσότερο «προσωπικό» και ποιοτικό περιεχόμενο παρά εμπορικό.